×
Home Nieuws Livescore

Leroy Fer mogelijk herenigd met oude bekende in Dubai.

Leroy Fer mogelijk herenigd met oude bekende in Dubai.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 09:16 uur

Voormalig middenvelder Leroy Fer staat op het punt om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij Al-Nasr SC in Dubai. De Nederlander, die eerder speelde voor clubs als FC Twente en Feyenoord, zal naar alle waarschijnlijkheid herenigd worden met een oude bekende bij zijn nieuwe club. De transfer naar de club uit Dubai lijkt in de afrondende fase te zijn, waardoor Fer binnenkort zijn opwachting zal maken in de Verenigde Arabische Emiraten.

Al-Nasr SC biedt Fer de kans om zijn kwaliteiten te tonen in een nieuwe competitie en om zijn ervaring toe te voegen aan het team. De middenvelder, die bekend staat om zijn kracht en techniek op het veld, zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het team van Al-Nasr SC. De club uit Dubai heeft hoge verwachtingen van Fer en hoopt met zijn komst hun prestaties te verbeteren in zowel de nationale competitie als in internationale toernooien.

De hereniging met een oude bekende bij Al-Nasr SC voegt een extra dimensie toe aan de transfer van Leroy Fer. De band die Fer heeft met zijn voormalige teamgenoot zal hem helpen om zich snel thuis te voelen bij zijn nieuwe club en om zich aan te passen aan het leven in Dubai. De supporters van Al-Nasr SC kijken reikhalzend uit naar de komst van Fer en zijn bijdrage aan het team in het komende seizoen.