×
Home Nieuws Livescore

Everton wijst Manchester United's bod op Branthwaite af

Everton wijst Manchester United's bod op Branthwaite af
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 10:32 uur

In een verrassende wending heeft Everton resoluut het verbeterde bod van Manchester United op Jarrad Branthwaite van de hand gewezen. De club uit Liverpool, onder leiding van manager Fabrizio Romano, is vastbesloten om de voormalige PSV-speler te behouden in hun team. Dit besluit staat volledig los van de geruchten over interesse in Matthijs de Ligt.

De afwijzing van het bod van Manchester United toont aan dat Everton vastberaden is om Branthwaite te behouden en zijn ontwikkeling binnen de club voort te zetten. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt sinds zijn komst en wordt gezien als een waardevolle speler voor de toekomst van het team.

Fabrizio Romano, die bekend staat om zijn vastberadenheid en strategisch inzicht, heeft duidelijk gemaakt dat Branthwaite een belangrijke rol speelt in de plannen van Everton. De club is vastbesloten om zijn talent te koesteren en hem te helpen groeien tot een nog betere speler.

Hoewel de interesse van Manchester United in Branthwaite serieus was, heeft Everton met hun afwijzing een duidelijk signaal afgegeven dat ze niet van plan zijn om hun talentvolle verdediger te laten gaan. De focus ligt nu op het verder versterken van het team en het behalen van succes in het komende seizoen.