×
Home Nieuws Livescore

Manchester United wil Ferdi Kadioglu, aldus Turkse journalist.

Manchester United wil Ferdi Kadioglu, aldus Turkse journalist.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 10:40 uur

Manchester United heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Ferdi Kadioglu, zo heeft de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu gemeld. De 22-jarige linksback, momenteel spelend voor Fenerbahçe, heeft eerder zijn kunsten vertoond bij NEC Nijmegen. De Engelse topclub ziet in Kadioglu een potentiële basisspeler voor het team onder leiding van manager Erik ten Hag.

Kadioglu, die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Zijn veelzijdigheid en vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, maken hem een aantrekkelijke optie voor Manchester United. Met de ambitie om door te groeien naar de absolute top, zou een overstap naar de Engelse Premier League een belangrijke stap in zijn carrière kunnen zijn.

Erik ten Hag, die bekend staat om zijn oog voor talent en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen, ziet in Kadioglu een speler met veel potentieel. De Nederlandse coach gelooft dat de linksback een waardevolle toevoeging zou zijn aan het team van Manchester United en is naar verluidt geïnteresseerd in het aantrekken van de talentvolle speler. Met de transfermarkt in volle gang, zal het interessant zijn om te zien of Kadioglu daadwerkelijk de overstap maakt naar de Engelse grootmacht.