×
Home Livescore

Manchester United overweegt Hancko, Feyenoorder te duur bevonden

Manchester United overweegt Hancko, Feyenoorder te duur bevonden
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 11:16 uur

Manchester United heeft naar verluidt gekeken naar de mogelijkheid om verdediger David Hancko aan te trekken. Volgens bronnen van The Athletic was de club geïnteresseerd in de Feyenoord-speler, maar uiteindelijk bleek de prijs een struikelblok te zijn. De Engelse club, onder leiding van manager Erik ten Hag, heeft besloten af te zien van een eventuele transfer van Hancko vanwege de hoge kosten die ermee gemoeid zouden zijn.

Hancko, die momenteel bij Feyenoord speelt, wordt beschouwd als een veelbelovende verdediger met potentieel voor de toekomst. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, waaronder Manchester United. De Engelse grootmacht was op zoek naar versterking in de verdediging en zag in Hancko een mogelijke aanwinst. Echter, na zorgvuldige overweging van de financiële aspecten, heeft United besloten om niet verder te gaan met de interesse in de speler.

Hoewel Manchester United uiteindelijk niet doorgaat met de transfer van David Hancko, blijft de club actief op de transfermarkt op zoek naar versterkingen. Met het oog op het komende seizoen wil de ploeg van Erik ten Hag zich versterken om competitief te blijven in zowel nationale als internationale competities. De afwijzing van Hancko betekent niet het einde van de zoektocht naar versterkingen voor Manchester United, dat vastbesloten is om de selectie te versterken en te verbeteren voor de uitdagingen die voor hen liggen.