×
Home Livescore

Ajax vervroegt oefenwedstrijd vanwege code oranje Nederland.

Ajax vervroegt oefenwedstrijd vanwege code oranje Nederland.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 12:32 uur

Ajax heeft besloten om de geplande oefenwedstrijd tegen Sint Truiden VV te vervroegen vanwege de dreiging van code oranje die vanavond in heel Nederland geldt. De Amsterdamse club neemt geen enkel risico en heeft in overleg met de autoriteiten besloten om de veiligheid van spelers, staf en supporters voorop te stellen. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland voor vanavond, maar zal nu eerder op de dag plaatsvinden om eventuele problemen door het slechte weer te voorkomen.

De beslissing om de wedstrijd te vervroegen is genomen met het oog op de veiligheid van iedereen die bij het duel betrokken is. Ajax wil geen enkel risico nemen en heeft daarom snel gehandeld om de situatie te beoordelen en passende maatregelen te nemen. De club hoopt op begrip van de fans en benadrukt dat de gezondheid en veiligheid van iedereen altijd de hoogste prioriteit heeft.

De supporters van Ajax zullen hun plannen moeten aanpassen vanwege de verandering in het wedstrijdschema. De club zal de fans zo goed mogelijk informeren over de nieuwe datum en tijdstip van de oefenwedstrijd. Ondanks de teleurstelling van het verzetten van de wedstrijd, is het belangrijk om de beslissing van Ajax te respecteren en de veiligheidsmaatregelen te ondersteunen. Ajax hoopt op een succesvolle en veilige wedstrijd tegen Sint Truiden VV, ondanks de onverwachte wijzigingen in het programma.