×
Home Livescore

Dean Huijsen akkoord met transfer naar Paris Saint-Germain

Dean Huijsen akkoord met transfer naar Paris Saint-Germain
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 13:08 uur

Het lijkt erop dat Dean Huijsen op het punt staat een spraakmakende transfer te maken van Juventus naar Paris Saint-Germain. De talentvolle speler heeft zelf ingestemd met de overstap naar de Franse club, maar de deal is nog niet definitief rond. Er wordt momenteel druk onderhandeld tussen de twee clubs om tot een overeenkomst te komen.

De transfer van Huijsen van Juventus naar PSG zou een grote stap in zijn carrière betekenen. De jonge speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Juventus en lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in de Franse competitie. PSG staat bekend om zijn ambitieuze plannen en zou Huijsen graag aan hun team toevoegen.

Hoewel de gesprekken tussen Juventus en Paris Saint-Germain nog gaande zijn, lijkt het erop dat beide partijen vastbesloten zijn om tot een akkoord te komen. De fans van zowel Juventus als PSG zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze transfersoap. Dean Huijsen zelf kijkt uit naar de mogelijkheid om zijn talenten te laten zien in een nieuw team en een nieuwe competitie.