×
Home Livescore

Manchester United akkoord met De Ligt voor Ten Hag

Manchester United akkoord met De Ligt voor Ten Hag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 13:48 uur

Manchester United heeft een grote stap gezet in de richting van het versterken van hun verdediging door een persoonlijk akkoord te bereiken met de Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt. Dit nieuws werd gemeld door Manchester Evening News, wat de fans van de club ongetwijfeld enthousiast zal maken. De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, lijkt op weg te zijn naar een hereniging met zijn voormalige coach Erik ten Hag, die nu de leiding heeft over Manchester United.

De 21-jarige De Ligt wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende verdedigers in het hedendaagse voetbal en zijn mogelijke komst naar Old Trafford zou een enorme versterking zijn voor het team van Ten Hag. Met zijn indrukwekkende fysieke kracht, tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten zou De Ligt een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van Manchester United naar succes in zowel de nationale als internationale competities.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan door de club, lijkt het erop dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn en dat een overeenkomst binnenkort kan worden afgerond. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de komst van De Ligt en hopen dat hij een sleutelspeler zal worden in het streven naar glorie onder de leiding van Ten Hag.