×
Home Livescore

Mats Wieffer enthousiast over Brighton, Feyenoord zal gemist worden

Mats Wieffer enthousiast over Brighton, Feyenoord zal gemist worden
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 15:16 uur

Jonge Nederlandse voetballer Mats Wieffer staat op het punt een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen bij Brighton, maar neemt met gemengde gevoelens afscheid van zijn geliefde club Feyenoord. De talentvolle speler, die een recordsom heeft opgeleverd voor de Rotterdamse club, heeft zijn beweegredenen om voor The Seagulls te kiezen toegelicht in een interview met Feyenoord ONE.

Wieffer, die vol enthousiasme uitkijkt naar zijn avontuur bij de Engelse club, benadrukte echter dat hij Feyenoord zeker zal gaan missen. De club waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht en waar hij zich heeft ontwikkeld tot de speler die hij vandaag de dag is, zal altijd een speciale plek in zijn hart hebben. Desondanks is de jonge voetballer vastbesloten om het beste te maken van zijn nieuwe uitdaging bij Brighton.

In het gesprek met Feyenoord ONE deelde Wieffer zijn motivatie om voor Brighton te kiezen. Hij sprak vol lof over de visie en ambities van de Engelse club en gelooft dat hij daar de volgende stap in zijn loopbaan kan zetten. Met zijn talent en drive hoopt Wieffer een waardevolle toevoeging te zijn voor Brighton en kijkt hij ernaar uit om zich verder te ontwikkelen in de competitieve Engelse voetbalwereld.

Het is duidelijk dat Mats Wieffer met een mix van emoties en vastberadenheid de overstap maakt naar Brighton, terwijl hij met dankbaarheid terugkijkt op zijn tijd bij Feyenoord. De jonge voetballer staat klaar om zijn talent en passie te tonen op het internationale toneel en is vastbesloten om zijn dromen na te jagen, ongeacht de uitdagingen die op zijn pad komen.