×
Home Livescore

Noah Ohio wenst Jude Bellingham succes tegen Nederland toe

Noah Ohio wenst Jude Bellingham succes tegen Nederland toe
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 17:16 uur

Jude Bellingham kan rekenen op de steun van zijn goede vriend Noah Ohio voor de aanstaande wedstrijd tegen Nederland. De twee voetballers onderhouden een hechte vriendschap, maar Ohio heeft wel een duidelijke wens: hij hoopt dat Bellingham niet de kans krijgt om door te stoten naar de finale van het Europees Kampioenschap.

Ohio, die zelf ook actief is in het internationale voetbal, heeft via sociale media zijn steun betuigd aan Bellingham voor de belangrijke wedstrijd. De band tussen de twee spelers gaat verder dan het veld, maar als het aankomt op het EK, is het ieder voor zich. Ohio gunt zijn vriend het beste, maar als Nederland en Engeland elkaar treffen, is de vriendschap even op een laag pitje gezet.

Met beide spelers in topvorm belooft het een spannende strijd te worden tussen Nederland en Engeland. Ohio zal ongetwijfeld met gemengde gevoelens naar de wedstrijd kijken, wetende dat zijn vriend aan de ene kant van het veld staat en zijn eigen land aan de andere kant. De steun van Ohio zal Bellingham ongetwijfeld motiveren, maar de Nederlandse fans hopen natuurlijk dat Ohio's wens in vervulling gaat en Nederland als winnaar uit de bus komt.