×
Home Nieuws Livescore

Acht wijzigingen in Ajax-opstelling voor oefenduel

Acht wijzigingen in Ajax-opstelling voor oefenduel
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 17:24 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft flink geschud aan de opstelling voor het aankomende oefenduel tegen Sint Truiden VV. In totaal heeft hij maar liefst acht wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd. Ondanks deze veranderingen zullen Jorrel Hato, Carlos Forbs en jeugdspeler Dies Janse hun basisplaats behouden in het team.

Farioli lijkt vastberaden om verschillende spelers een kans te geven en te experimenteren met de opstelling. De supporters zijn dan ook benieuwd naar hoe de vernieuwde formatie zal presteren tegen de Belgische tegenstander. Met spelers die normaal gesproken minder speeltijd krijgen, zoals Janse, wordt het interessant om te zien hoe zij zich zullen manifesteren in deze wedstrijd.

De keuzes van Farioli zorgen voor de nodige opwinding en speculatie onder de fans. Zal de nieuwe opstelling zorgen voor een betere samenwerking op het veld en wellicht voor meer doelpunten? Of zullen de wijzigingen juist voor wat onrust zorgen binnen het team? De komende wedstrijd zal ongetwijfeld meer duidelijkheid geven over de visie van de trainer en de potentie van de spelers in het vernieuwde Ajax-team.