×
Home Nieuws Livescore

Branco van den Boomen mogelijk snel weg bij Ajax

Branco van den Boomen mogelijk snel weg bij Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 17:48 uur

Na slechts één seizoen bij Ajax lijkt het erop dat Branco van den Boomen alweer zijn biezen kan pakken. De 28-jarige middenvelder heeft de aandacht getrokken van diverse Franse en Spaanse clubs, zo meldt De Telegraaf op dinsdagavond. Het lijkt erop dat de voetballer zijn carrière elders voort zou kunnen zetten, ondanks zijn korte tijd bij de Amsterdamse club.

Van den Boomen kwam vorig seizoen over naar Ajax, maar lijkt nu alweer op weg te zijn naar een nieuw avontuur. De interesse van de Franse en Spaanse clubs toont aan dat zijn kwaliteiten niet onopgemerkt zijn gebleven. De middenvelder heeft laten zien wat hij in huis heeft en dat heeft de aandacht getrokken van clubs buiten Nederland.

De transfergeruchten rondom Van den Boomen zullen ongetwijfeld de gemoederen bezighouden bij Ajax en de fans. Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of de middenvelder daadwerkelijk de stap zal zetten naar een van de buitenlandse competities. Voor nu lijkt het erop dat er een spannende periode aanbreekt voor de talentvolle speler.