×
Home Nieuws Livescore

Manchester United in aanval op transfermarkt met nieuwe eigenaar

Manchester United in aanval op transfermarkt met nieuwe eigenaar
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 18:32 uur

Manchester United staat op het punt om groots uit te pakken op de transfermarkt, zo heeft Erik ten Hag aangegeven in een recent interview met de officiële clubkanalen van de Engelse club. De Nederlandse trainer is vastbesloten om 'de aanval te kiezen' en heeft hoge verwachtingen van de aanstaande transferperiode. Ten Hag is tevens vol lof over de nieuwe eigenaar van Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, en de kersverse directeuren Dan Ashworth en Jason Wilcox.

Met de steun van Ratcliffe en de expertise van Ashworth en Wilcox, is Ten Hag ervan overtuigd dat Manchester United een nieuwe koers kan varen en weer kan meedoen om de prijzen in het Engelse voetbal. De trainer benadrukt het belang van een sterke en gebalanceerde selectie en ziet de komende transferperiode als een cruciale periode om het team te versterken en te bouwen aan een succesvolle toekomst.

De fans van Manchester United kunnen zich verheugen op een periode van vernieuwing en ambitie onder het bewind van Ten Hag, Ratcliffe, Ashworth en Wilcox. De club lijkt vastberaden om weer aan te sluiten bij de top van het Engelse voetbal en met de plannen die nu op tafel liggen, lijkt een nieuw tijdperk voor de 'Red Devils' in aantocht. Het belooft een spannende zomer te worden voor Manchester United en haar supporters, met de verwachting dat er grote veranderingen op komst zijn.