×
Home Livescore

Farioli leidt Ajax naar overwinning met 4-0 tegen Sint-Truiden.

Farioli leidt Ajax naar overwinning met 4-0 tegen Sint-Truiden.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 20:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn tweede oefenwedstrijd aan het roer van de Amsterdamse club met succes afgesloten. Na de teleurstellende nederlaag tegen PEC Zwolle wist Ajax dit keer overtuigend te winnen van het Belgische Sint Truiden met maar liefst 4-0. De Italiaanse coach lijkt zijn stempel langzaam maar zeker op het team te drukken, met een duidelijke verbetering in het spel van de Amsterdammers.

De wedstrijd tegen Sint Truiden toonde aan dat Ajax onder leiding van Farioli steeds sterker wordt. De spelers lieten een georganiseerde en doelgerichte aanpak zien, wat resulteerde in een comfortabele overwinning. Met doelpunten van onder andere sterspelers als Dusan Tadic en Antony liet Ajax zien dat het team klaar is om de uitdagingen van het nieuwe seizoen aan te gaan.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld opgelucht ademhalen na deze overwinning, die hoop geeft voor wat komen gaat. Met Farioli aan het roer lijkt de club goed op weg om zich klaar te stomen voor de competitie. De Italiaanse trainer zal ongetwijfeld tevreden zijn met de prestatie van zijn team en zal nu werken aan verdere verbeteringen om Ajax naar succes te leiden in het aankomende seizoen.