×
Home Livescore

Southgate onverschillig over scheids Zwayer bij Nederland - Engeland

Southgate onverschillig over scheids Zwayer bij Nederland - Engeland
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 20:32 uur

In de aanloop naar de halve finale tussen het Nederlands elftal en Engeland, heeft bondscoach Gareth Southgate laten weten dat hij zich geen zorgen maakt over de aanstelling van scheidsrechter Felix Zwayer voor het cruciale duel. Zwayer zal woensdagavond de leiding hebben over de wedstrijd, ondanks een verleden waarin hij en Engelse sterspeler Jude Bellingham betrokken waren bij een incident.

Het relletje waarbij Zwayer en Bellingham drie jaar geleden betrokken waren, lijkt geen rol te spelen in de gedachten van Southgate. De focus ligt volledig op de sportieve prestaties en het behalen van een plek in de finale van het toernooi. De Engelse bondscoach heeft vertrouwen in de ervaring en professionaliteit van Zwayer om de wedstrijd op een eerlijke en correcte manier te leiden.

Ondanks de geschiedenis tussen Zwayer en Bellingham, zullen beide partijen naar verwachting met respect en sportiviteit met elkaar omgaan tijdens de halve finale. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee topnationale teams, waarbij fair play en sportiviteit hoog in het vaandel zullen staan. Southgate en zijn spelers zijn vastberaden om alles te geven en te strijden voor een plek in de finale, ongeacht wie er aan de zijlijn staat als scheidsrechter.