×
Home Livescore

André Ramlho steeds verder van PSV: Corinthians lonkt.

André Ramlho steeds verder van PSV: Corinthians lonkt.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 21:08 uur

Het lijkt erop dat de kans op een terugkeer van André Ramalho bij PSV steeds kleiner wordt. Volgens berichten van het Eindhovens Dagblad is de verdediger momenteel dicht bij het sluiten van een deal met het Braziliaanse Corinthians. Dit nieuws zal ongetwijfeld teleurstellend zijn voor de fans van de Eindhovenaren, die gehoopt hadden op de terugkeer van de ervaren verdediger.

Naast Corinthians hebben ook andere clubs hun oog laten vallen op Ramalho. Het lijkt er dus op dat de Braziliaanse verdediger genoeg opties heeft om zijn carrière voort te zetten. PSV zal nu op zoek moeten naar alternatieven om de defensie te versterken, aangezien Ramalho waarschijnlijk niet terug zal keren naar de club waar hij eerder al succesvol was.

De mogelijke transfer van Ramalho naar Corinthians zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen in zowel Nederland als Brazilië. De fans van de Braziliaanse club zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de komst van de ervaren verdediger, terwijl de supporters van PSV wellicht teleurgesteld zullen zijn dat ze Ramalho niet terug kunnen verwelkomen. Het is afwachten hoe deze transfer zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de handtekening van André Ramalho.