×
Home Livescore

Droomstart Frankrijk: Kolo Muani kopt raak tegen Spanje

Droomstart Frankrijk: Kolo Muani kopt raak tegen Spanje
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 21:32 uur

In een spectaculaire halve finale van het EK heeft Frankrijk een droomstart beleefd tegen Spanje. Het was Randal Kolo Muani die binnen tien minuten het net wist te vinden, nadat hij een perfecte voorzet van sterspeler Kylian Mbappé met zijn hoofd wist af te ronden. Met deze vroege goal kwam Frankrijk op een voorsprong van 0-1 en zette daarmee direct de toon voor de rest van de wedstrijd.

De Fransen lieten zien dat ze vastberaden waren om de finale te bereiken en speelden met veel passie en strijd. De Spanjaarden probeerden terug te komen in de wedstrijd, maar werden keer op keer afgehouden door de solide verdediging van Frankrijk. De supporters op de tribune werden getrakteerd op een enerverend schouwspel, waarbij beide teams alles gaven om de overwinning binnen te slepen.

Na de vroege goal van Kolo Muani bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal. Spanje zette alles op alles om de gelijkmaker te forceren, maar slaagde er niet in om de Franse defensie te doorbreken. Uiteindelijk wist Frankrijk stand te houden en de 0-1 voorsprong vast te houden tot het einde. Met deze overwinning plaatst Frankrijk zich voor de finale van het EK, waar ze zullen strijden om de felbegeerde titel.