×
Home Nieuws Livescore

Zestienjarig toptalent Lamine Yamal schittert voor Spanje

Zestienjarig toptalent Lamine Yamal schittert voor Spanje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 21:40 uur

Een nieuwe ster is opgestaan in het Europese voetbal, en hij is pas zestien jaar oud. Lamine Yamal heeft geschiedenis geschreven door de jongste speler ooit te worden die de halve finale van een EK of WK heeft bereikt. Maar deze tiener laat zich niet intimideren door de grote momenten, integendeel, hij schittert op het podium.

In de spannende wedstrijd tussen Spanje en Frankrijk op het EK laat Yamal zijn klasse zien door op prachtige wijze te scoren. Met een schitterende krulbal weet hij de gelijkmaker binnen te schieten, waardoor de stand op 1-1 komt te staan. Het publiek wordt wild van enthousiasme door de ongekende prestatie van dit toptalent.

Maar daar blijft het niet bij voor Spanje, want niet veel later weet Dani Olmo de voorsprong te pakken voor zijn team. Met een doelpunt maakt hij er 2-1 van, waardoor de Spanjaarden op koers liggen voor een plek in de finale. De combinatie van ervaren spelers en jonge talenten zoals Yamal en Olmo belooft veel goeds voor de toekomst van het Spaanse voetbal.