×
Home Nieuws Livescore

Van Halst: Ajax-spelers kunnen 20-30% beter presteren

Van Halst: Ajax-spelers kunnen 20-30% beter presteren
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 21:48 uur

Voormalig Ajax-bestuurder Jan van Halst heeft hoge verwachtingen van de huidige spelers van de Amsterdamse club. Na een teleurstellend seizoen waarin Ajax niet aan de verwachtingen voldeed, gelooft Van Halst dat de spelerspotentie nog lang niet volledig benut is. Van Halst, die vorig seizoen zowel als commissaris als algemeen directeur bij Ajax betrokken was, is ervan overtuigd dat de huidige selectie twintig tot dertig procent beter kan presteren dan afgelopen seizoen.

Met zijn ervaring en inzicht in het Nederlandse voetbal, benadrukt Van Halst het potentieel dat hij ziet bij de Ajax-spelers. Hij gelooft dat met de juiste begeleiding en training, de spelers in staat zullen zijn om op een hoger niveau te presteren en betere resultaten te behalen. Van Halst heeft het afgelopen seizoen van dichtbij meegemaakt en is vastberaden om de spelers te motiveren om het beste uit henzelf te halen.

Als voormalig profvoetballer en bestuurder begrijpt Van Halst de druk en verwachtingen die bij een club als Ajax komen kijken. Hij is ervan overtuigd dat de spelers de kwaliteiten hebben om te excelleren en is vastbesloten om hen te helpen dit potentieel te realiseren. Met zijn optimisme en geloof in de spelers, hoopt Van Halst dat Ajax komend seizoen successen zal behalen en weer zal schitteren op nationaal en internationaal niveau.