×
Home Livescore

Deutsche Bahn biedt excuses aan voor treinproblemen Oranje.

Deutsche Bahn biedt excuses aan voor treinproblemen Oranje.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 22:48 uur

De Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn heeft haar excuses aangeboden voor de hinder die ervoor zorgde dat het Nederlands elftal niet per trein naar Dortmund kon reizen. De spelers en stafleden van Oranje werden gedwongen om rond 21.00 uur het vliegtuig te nemen, waarna ze kort daarna in de stad aankwamen waar ze woensdagavond de halve finale tegen Engeland zullen spelen.

De problemen met het treinverkeer zorgden voor onverwachte veranderingen in de reisplannen van het Nederlands elftal. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de spelers en stafleden comfortabel per trein naar Dortmund zouden reizen, maar door onvoorziene omstandigheden moest er last-minute worden overgeschakeld naar een vliegreis.

De woordvoerder van de Deutsche Bahn betuigde spijt voor de situatie en benadrukte dat er alles aan wordt gedaan om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Ondanks de onverwachte wending in het reisschema, arriveerde het Nederlands elftal op tijd in Dortmund en kon het zich voorbereiden op de belangrijke halve finale tegen Engeland.

De Nederlandse spelers en stafleden toonden flexibiliteit en professionaliteit door snel te schakelen en zich aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Met de steun van de fans hopen ze een sterke prestatie neer te zetten en zich te kwalificeren voor de finale van het toernooi.