×
Home Livescore

Burgemeester Marseille tegen komst Mason Greenwood naar Franse club

Burgemeester Marseille tegen komst Mason Greenwood naar Franse club
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 23:24 uur

De burgemeester van Marseille, Benoit Payan, heeft zijn bezorgdheid geuit over de mogelijke komst van Mason Greenwood naar de Franse club. Payan, die duidelijk geen voorstander is van deze transfer, reageerde op de geruchten die de ronde doen in diverse media. Greenwood, momenteel speler van Manchester United, zou volgens de berichten overwegen om zich aan te sluiten bij Marseille, dat onlangs onder leiding is gekomen van trainer Roberto De Zerbi.

Payan benadrukte zijn standpunt door te stellen dat de komst van Greenwood naar Marseille niet in het belang van de stad zou zijn. De burgemeester vreest mogelijk negatieve gevolgen voor de sociale cohesie en veiligheid in Marseille als gevolg van de aandacht die een dergelijke transfer met zich mee zou brengen. Hij roept op tot voorzichtigheid en zorgvuldige afweging voordat een definitieve beslissing wordt genomen.

Hoewel de speculaties over Greenwood's mogelijke overstap naar Marseille aanhouden, is er nog geen officiële bevestiging van de transfer. Fans van zowel Manchester United als Marseille volgen de ontwikkelingen met grote belangstelling. De eventuele transfer van Greenwood zou een opmerkelijke verschuiving betekenen in zijn carrière en de dynamiek van beide clubs aanzienlijk beïnvloeden. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke beslissing uiteindelijk genomen zal worden.