×
Home Nieuws Livescore

Opstelling Engeland 'uitgelekt': Shaw niet in basis

Opstelling Engeland 'uitgelekt': Shaw niet in basis
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 23:32 uur

Het is een zenuwslopende tijd voor voetbalfans over de hele wereld, met de halve finale van het EK in zicht. De spanning wordt nog verder opgevoerd door geruchten die de ronde doen over de opstelling van Engeland voor hun wedstrijd tegen Oranje. Volgens The Sun is de vermeende opstelling 'uitgelekt', wat voor de nodige opschudding zorgt in de voetbalwereld. De boulevardkrant beweert dat Luke Shaw, die recentelijk hersteld is van een blessure, nog niet in de basis zal starten.

De afwezigheid van Shaw in de basisopstelling zou een verrassende wending zijn voor de Engelse ploeg, gezien zijn indrukwekkende prestaties tot nu toe tijdens het toernooi. Fans en analisten speculeren nu over de mogelijke redenen achter deze beslissing van de bondscoach. Zal Shaw wellicht als invaller worden ingezet om in de tweede helft het tij te keren, of heeft de coach een andere strategie in gedachten om Oranje te bestrijden?

Met de halve finale in het vooruitzicht groeit de spanning en anticipatie onder de supporters. De onthulling van de definitieve opstelling zal ongetwijfeld voor de nodige discussie en debat zorgen in de aanloop naar de cruciale wedstrijd. Voetbalfans zullen vol verwachting uitkijken naar hoe Engeland het zal aanpakken tegen Oranje en of de 'uitgelekte' opstelling daadwerkelijk de juiste keuze blijkt te zijn.