×
Home Nieuws Livescore

Steward tackelt Morata na Spaanse zege op Frankrijk

Steward tackelt Morata na Spaanse zege op Frankrijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 23:40 uur

Na de overwinning van Spanje op Frankrijk in de halve finale van het EK, beleefde Alvaro Morata een ongelukkig moment. De 31-jarige spits werd na de wedstrijd getackeld door een steward, waardoor hij direct naar zijn knie greep vanwege de pijn. Het incident vond plaats toen Morata het veld wilde verlaten en de steward per ongeluk tegen hem aanliep, met een onverwachte botsing tot gevolg.

De beelden van Morata die naar zijn knie grijpt na de ongelukkige botsing met de steward gingen al snel viraal op social media. Fans en medespelers keken bezorgd toe terwijl de spits op de grond lag en behandeld werd door de medische staf. Gelukkig bleek de blessure uiteindelijk mee te vallen en kon Morata op eigen kracht het veld verlaten, zij het met enige hinkende passen.

Het voorval zorgde voor opschudding en discussie onder voetbalfans en experts, die de ongelukkige samenloop van omstandigheden betreurden. Ondanks de schrik en pijn die Morata ervoer, lijkt hij gelukkig geen ernstige blessure te hebben opgelopen door de ongelukkige botsing met de steward. De spits zal naar verwachting snel herstellen en hopelijk weer snel in actie kunnen komen voor zijn team.