×
Home Nieuws Livescore

Franse media genadeloos: Spanje beter dan Les Bleus. Mbappé bekritiseerd.

Franse media genadeloos: Spanje beter dan Les Bleus. Mbappé bekritiseerd.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 00:24 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Franse nationale voetbalteam op het EK, zijn de Franse media genadeloos in hun kritiek. Les Bleus werden overtroffen door Spanje, en dit werd breed uitgemeten in publicaties zoals L'Équipe, Le Figaro, Foot Mercato en Le Parisien. De prestaties van de Franse ploeg werden vergeleken met die van de Spaanse tegenstander, en daarbij kwam Frankrijk duidelijk tekort.

Zelfs sterspeler Kylian Mbappé ontkwam niet aan de harde woorden van de media. Zijn optreden tijdens het EK werd onder de loep genomen en bekritiseerd. De verwachtingen waren hooggespannen, maar Mbappé slaagde er niet in om zijn stempel te drukken op het toernooi. De Franse aanvaller kreeg dan ook de nodige kritiek te verduren van zowel journalisten als supporters.

De Franse voetbalfans zijn teleurgesteld en verontwaardigd over de prestaties van Les Bleus op het EK. Na de glorieuze overwinning op het WK in 2018 hoopten velen op een herhaling van dat succes, maar die droom spatte uiteen door de nederlaag tegen Spanje. De Franse media blijven scherp in hun analyses en laten geen spaan heel van de teleurstellende vertoning van het nationale team.