×
Home Nieuws Livescore

Finn Stam op huurbasis naar FC Groningen van AZ.

Finn Stam op huurbasis naar FC Groningen van AZ.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 09:40 uur

Jonge verdediger Finn Stam zal komend seizoen zijn kunsten vertonen bij FC Groningen. De talentvolle 21-jarige speler wordt door de promovendus gehuurd van AZ, waar hij normaal gesproken onder contract staat. Stam staat bekend om zijn veelzijdigheid en kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten.

Het akkoord tussen FC Groningen en AZ over de huurperiode van Finn Stam is inmiddels beklonken. De jonge verdediger zal per direct aansluiten bij de selectie van hoofdtrainer Dick Lukkien, die verheugd is met de komst van de talentvolle speler. Stam krijgt zo de kans om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie en ervaring op te doen op het hoogste niveau.

Voor Finn Stam betekent de overstap naar FC Groningen een nieuwe uitdaging in zijn nog prille carrière. De verdediger zal er alles aan doen om zich te bewijzen en een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van de Trots van het Noorden. De supporters van FC Groningen kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle speler en hopen op mooie momenten met Stam in het groen-witte shirt.