×
Home Livescore

PSV houdt Benítez vast ondanks interesse Atlético Madrid.

PSV houdt Benítez vast ondanks interesse Atlético Madrid.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 10:16 uur

Het lijkt erop dat Walter Benítez voorlopig nog steeds een speler van PSV zal blijven, volgens een recent bericht van het Eindhovens Dagblad. Hoewel Atlético Madrid naar verluidt van plan is om met een tweede bod op de proppen te komen, lijkt het er niet op dat de Spaanse club op korte termijn aan de vraagprijs van PSV zal voldoen.

De doelman, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een mogelijke overstap naar Atlético Madrid, lijkt dus voorlopig nog in Eindhoven te blijven. PSV heeft een duidelijke vraagprijs voor Benítez gesteld, maar het lijkt erop dat Atlético Madrid niet bereid is om aan deze eisen te voldoen.

De onderhandelingen tussen de twee clubs lijken voorlopig dus nog niet tot een akkoord te hebben geleid. PSV lijkt vastberaden om hun vraagprijs te handhaven, terwijl Atlético Madrid tot op heden niet bereid lijkt te zijn om aan deze eisen te voldoen. Het blijft dus afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of Benítez uiteindelijk toch nog de overstap zal maken naar de Spaanse club.