×
Home Livescore

Vertrek PSV-trio dreigt, Mauro Júnior blijft mogelijk

Vertrek PSV-trio dreigt, Mauro Júnior blijft mogelijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 10:32 uur

Het lijkt erop dat er deze zomer mogelijk wat verschuivingen zullen plaatsvinden in de selectie van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben Jordan Teze, Olivier Boscagli en Armando Obispo allemaal de mogelijkheid om de club te verlaten. Er is voldoende interesse in het trio, en de contractsituatie van de spelers kan ertoe leiden dat PSV besluit om hen te verkopen.

Terwijl Teze, Boscagli en Obispo mogelijk op weg zijn naar een nieuw avontuur, lijkt Mauro Júnior daarentegen wel trouw te blijven aan het Philips Stadion. De Braziliaanse middenvelder lijkt zijn toekomst bij PSV te zien en zal naar verwachting niet vertrekken deze zomer.

De mogelijke transfers van Teze, Boscagli en Obispo zouden een verandering kunnen betekenen voor de defensieve linie van PSV. Met genoeg belangstelling voor de spelers, zal de clubleiding van PSV waarschijnlijk zorgvuldig overwegen wat het beste is voor zowel de spelers als de club. Het belooft een interessante zomer te worden voor PSV en haar supporters, met mogelijk enkele nieuwe gezichten in de selectie en een vertrouwd gezicht in de vorm van Mauro Júnior.