×
Home Nieuws Livescore

Southgate: Oranje aanvallend gevaarlijker dan voorgaande tegenstanders

Southgate: Oranje aanvallend gevaarlijker dan voorgaande tegenstanders
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 11:08 uur

Bondscoach Gareth Southgate van het Engelse nationale voetbalteam staat klaar voor de confrontatie met het Nederlands elftal en heeft laten weten dat Oranje een geduchte aanvallende dreiging vormt. In een interview met de NOS benadrukte Southgate dat de Nederlandse ploeg een grotere uitdaging zal zijn dan de tegenstanders die de Engelsen tot nu toe hebben getroffen. De coach is vastbesloten om zijn team goed voor te bereiden op de krachtige aanval van Oranje.

Naast het bespreken van de kwaliteiten van het Nederlandse elftal, heeft Gareth Southgate ook de rol van assistent-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink benadrukt. Hasselbaink, voormalig topspits en nu assistent van Southgate, speelt een belangrijke rol in het begeleiden en motiveren van de spelers. Southgate is vol lof over de bijdrage van Hasselbaink en gelooft dat zijn ervaring en expertise een waardevolle toevoeging zijn aan de technische staf van Engeland.

Met de wedstrijd tegen Nederland in het vooruitzicht, is Gareth Southgate vastberaden om zijn team naar een overwinning te leiden. De bondscoach is zich bewust van de uitdaging die Oranje met zich meebrengt, maar is vol vertrouwen in de kwaliteiten van zijn spelers. De fans kunnen zich verheugen op een spannende en hoogwaardige wedstrijd tussen twee Europese grootmachten, waarbij Southgate en zijn team streven naar succes tegen de Nederlandse tegenstanders.