×
Home Nieuws Livescore

AZ en Southampton akkoord over transfer Sugawara naar Engeland

AZ en Southampton akkoord over transfer Sugawara naar Engeland
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 11:40 uur

AZ en Southampton hebben een akkoord bereikt over de transfer van de Japanse speler Yukinari Sugawara, zo heeft Voetbal International gemeld. De 21-jarige verdediger staat op het punt om zich bij The Saints aan te sluiten en zou zelfs al deze week officieel gepresenteerd kunnen worden.

Sugawara, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie sinds hij in 2018 bij AZ kwam. Zijn consistente prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, maar Southampton is erin geslaagd om de race om zijn handtekening te winnen.

De overgang van Sugawara naar de Premier League markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talent op het hoogste niveau te laten zien. De Japanse international zal naar verwachting een waardevolle aanwinst zijn voor Southampton, dat op zoek is naar versterking in de verdediging.

Met de transfer van Sugawara verstevigt AZ niet alleen de banden met Southampton, maar opent het ook de deur voor nieuwe talenten om zich te ontwikkelen en door te groeien in de Nederlandse competitie. De supporters van zowel AZ als Southampton zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële presentatie van Sugawara en zijn debuut in de Premier League.