×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht verliest Azarkan aan Al Nasr van Schreuder.

FC Utrecht verliest Azarkan aan Al Nasr van Schreuder.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 11:48 uur

FC Utrecht ziet Marouan Azarkan definitief vertrekken naar Al Nasr, de club van trainer Alfred Schreuder. Na dagen van speculatie is de transfer nu officieel bevestigd door de Domstedelingen. Azarkan, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zal zijn carrière voortzetten in de Verenigde Arabische Emiraten.

De 21-jarige aanvaller stond al geruime tijd in de belangstelling van Al Nasr en de deal is nu eindelijk rond. Azarkan, die doorbrak in de jeugdopleiding van Feyenoord en later de overstap maakte naar FC Utrecht, zal een nieuwe uitdaging aangaan in het Midden-Oosten. De club uit Dubai hoopt met zijn komst hun aanval te versterken en zich verder te profileren in de competitie.

Voor FC Utrecht betekent het vertrek van Azarkan een aderlating, aangezien hij de afgelopen seizoenen een belangrijke speler was in het team. De club zal nu op zoek moeten naar een vervanger om het gemis van de talentvolle aanvaller op te vangen. Fans van de Domstedelingen zullen Azarkan ongetwijfeld missen, maar wensen hem veel succes in zijn nieuwe avontuur bij Al Nasr.