×
Home Livescore

Donny van de Beek neemt afscheid van Manchester United.

Donny van de Beek neemt afscheid van Manchester United.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 13:08 uur

Voetballer Donny van de Beek heeft via zijn Instagram-account een emotioneel afscheid aangekondigd van zijn huidige club Manchester United. De talentvolle middenvelder, afkomstig uit Nijkerkerveen, staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Girona. De transfer naar de Spaanse club lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

Van de Beek, die in 2020 de overstap maakte naar Manchester United, heeft zijn tijd bij de Engelse club met gemengde gevoelens ervaren. Ondanks zijn talent en potentieel kreeg de Nederlander niet altijd de speeltijd die hij verdiende. Nu lijkt het erop dat hij zijn carrière een nieuwe wending gaat geven in de Spaanse competitie.

Girona, dat uitkomt in de Segunda División, ziet in Van de Beek een waardevolle aanwinst voor het team. De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zullen komen in het Spaanse voetbal. Fans van zowel Manchester United als Girona zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de officiële bevestiging van deze veelbesproken transfer.