×
Home Nieuws Livescore

Morata fit voor EK-finale na steward-tackle in duel.

Morata fit voor EK-finale na steward-tackle in duel.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 14:32 uur

Alvaro Morata is klaar om te schitteren in de EK-finale van aanstaande zondag, zo heeft Mundo Deportivo gemeld. De Spaanse spits, die eerder een zorgwekkende blessure leek op te lopen na een ongelukkige botsing met een steward na de overwinning op Frankrijk (2-1), heeft groen licht gekregen van de medische staf. Morata greep direct naar zijn knie na de ongelukkige tackle, maar gelukkig lijkt hij op tijd hersteld te zijn voor de belangrijke wedstrijd.

De fitheid van Morata is een enorme opluchting voor het Spaanse nationale team, aangezien de aanvaller een cruciale rol speelt in de aanvalslinie. Zijn vermogen om doelpunten te maken en kansen te creëren heeft Spanje geholpen om de finale van het Europees kampioenschap te bereiken. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is Morata een geduchte tegenstander voor elke verdediging.

De supporters van Spanje zullen opgelucht ademhalen bij het nieuws dat Morata fit is voor de finale. De spits heeft laten zien dat hij een echte teamspeler is en bereid is om tot het uiterste te gaan voor zijn land. Met zijn aanwezigheid in de basisopstelling zal Spanje met vertrouwen de strijd aangaan met hun tegenstander in de EK-finale.