×
Home Nieuws Livescore

Boulahrouz optimistisch over kansen Nederlands elftal tegen Engeland

Boulahrouz optimistisch over kansen Nederlands elftal tegen Engeland
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 14:48 uur

Voormalig Nederlands international Khalid Boulahrouz is optimistisch over de kansen van het Nederlands elftal in de aanloop naar het aankomende duel tegen Engeland. Met 35 interlands op zijn naam ziet Boulahrouz genoeg positieve punten die hem vertrouwen geven in een succesvol resultaat voor de ploeg onder leiding van bondscoach Ronald Koeman.

Boulahrouz, die zelf een belangrijke rol heeft gespeeld in het Oranje verleden, gelooft sterk in de potentie van het huidige Nederlands elftal. Hij benadrukt dat er genoeg aanknopingspunten zijn waarop de ploeg kan bouwen om een sterke prestatie neer te zetten tegen de Engelsen. Met zijn ervaring en kennis van het internationale voetbal, is Boulahrouz van mening dat de Oranje spelers de juiste mentaliteit en kwaliteiten bezitten om te kunnen concurreren op het hoogste niveau.

Als voormalig verdediger weet Boulahrouz als geen ander hoe belangrijk een solide defensie is in topwedstrijden. Hij is ervan overtuigd dat de Nederlandse verdediging goed genoeg is om de aanvallen van de Engelsen te kunnen weerstaan. Met zijn vertrouwen in de defensie en geloof in de aanvallende kracht van het team, kijkt Boulahrouz vol verwachting uit naar het komende duel en hoopt hij op een positief resultaat voor Oranje.