×
Home Livescore

Fanzone Friedensplatz Dortmund vol, fans uitwijken naar andere gebieden

Fanzone Friedensplatz Dortmund vol, fans uitwijken naar andere gebieden
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 15:08 uur

Het Friedensplatz in Dortmund barst uit zijn voegen van enthousiaste fans die zich verzameld hebben in de fanzone. Vanaf 13.15 uur is de zone volledig vol en worden er geen nieuwe fans meer toegelaten, zo heeft NU.nl gemeld. De organisatie van het evenement heeft in reactie hierop fans vriendelijk verzocht om uit te wijken naar een van de andere fangebieden in de omgeving.

Met de spanning die voelbaar is in de lucht en de grote opkomst van supporters, belooft het een bruisende en sfeervolle dag te worden voor alle voetbalfans die Dortmund hebben opgezocht. De fanzone op het Friedensplatz is het epicentrum van de festiviteiten, waar fans zich verenigen om hun team aan te moedigen en de wedstrijd gezamenlijk te beleven.

Ondanks de teleurstelling voor fans die niet meer naar binnen kunnen, heerst er een gevoel van saamhorigheid en enthousiasme onder de aanwezigen. De organisatie zet alles op alles om ervoor te zorgen dat ook zij die de fanzone hebben moeten verlaten, elders kunnen genieten van de wedstrijd en de feestelijke sfeer die in Dortmund heerst. Het belooft een onvergetelijke dag te worden voor alle voetballiefhebbers die de stad hebben opgezocht om samen de sport te vieren.