×
Home Livescore

Van der Vaart deelt anekdote over Mulder's kritiek

Van der Vaart deelt anekdote over Mulder's kritiek
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 16:48 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Rafael van der Vaart heeft onlangs een opmerkelijke anekdote onthuld over zijn voormalige collega Youri Mulder. Tijdens hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal kreeg Mulder het aan de stok met Van der Vaart, nadat hij openlijk kritiek had geuit op de middenvelder. De kritiek van de oud-spits viel niet in goede aarde bij Van der Vaart, die vervolgens zijn vader inschakelde om de situatie aan te pakken.

Van der Vaart senior nam het niet licht op dat Mulder zijn zoon bekritiseerde en besloot om de oud-spits persoonlijk op het matje te roepen. De confrontatie tussen de twee voetbalvaders zorgde voor de nodige opschudding binnen het Nederlands elftal en deed de spanningen tussen Van der Vaart en Mulder verder oplopen. Het incident werpt een nieuw licht op de dynamiek en de onderlinge verhoudingen binnen de nationale ploeg tijdens die periode.

Hoewel de exacte details van het gesprek tussen Van der Vaart senior en Mulder niet bekend zijn, laat de anekdote van Rafael van der Vaart zien dat er achter de schermen van het Nederlands elftal soms meer speelt dan wat er op het veld te zien is. De episode werpt een interessante blik op de persoonlijkheden en de interacties tussen spelers en stafleden in de wereld van het internationale topvoetbal.