×
Home Nieuws Livescore

Jasper Cillessen enthousiast over speelstijl UD Las Palmas

Jasper Cillessen enthousiast over speelstijl UD Las Palmas
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 17:00 uur

Nederlandse doelman Jasper Cillessen is vol enthousiasme over zijn nieuwe avontuur bij UD Las Palmas. De voormalige Ajax- en FC Barcelona-speler is ervan overtuigd dat de speelstijl van de Spaanse club goed bij hem past. Bij zijn presentatie gaf Cillessen aan dat de vergelijkbare manier van spelen met die van Ajax en Barcelona een doorslaggevende factor was in zijn beslissing om voor UD Las Palmas te tekenen.

Cillessen, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en rust aan de bal, kijkt reikhalzend uit naar het spelen van wedstrijden voor zijn nieuwe club. De ervaren doelman is vastbesloten om zijn kwaliteiten in te zetten en een belangrijke rol te spelen in het succes van UD Las Palmas. Met zijn ervaring op het hoogste niveau hoopt Cillessen een waardevolle toevoeging te zijn voor het team.

De supporters van UD Las Palmas kunnen zich verheugen op de komst van Cillessen, die met zijn ervaring en kwaliteiten een versterking vormt voor de ploeg. De doelman, die internationale ervaring heeft opgedaan met het Nederlands elftal, brengt een winnaarsmentaliteit en leiderschap met zich mee naar zijn nieuwe club. Met Cillessen onder de lat heeft UD Las Palmas een betrouwbare sluitpost in huis gehaald, die klaar staat om zijn nieuwe club naar successen te leiden.