×
Home Livescore

Van der Vaart gunt Kane EK-succes, maar met voorbehoud

Van der Vaart gunt Kane EK-succes, maar met voorbehoud
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 18:16 uur

In de aanloop naar de halve finale van het EK tussen Engeland en Nederland, blikt Rafael van der Vaart terug op zijn tijd bij Tottenham Hotspur waar hij Harry Kane leerde kennen. De voormalige ploeggenoten delen goede herinneringen aan hun gezamenlijke periode bij de Engelse club. Van der Vaart, die nu als analist betrokken is bij het EK, gunt Kane van harte zijn eerste grote prijs, maar plaatst daarbij wel een kanttekening.

De Nederlandse voetballegende erkent de kwaliteiten van Kane en zijn belangrijke rol in het succes van het Engelse nationale team. Echter, Van der Vaart benadrukt dat het Nederlands elftal er alles aan zal doen om de weg naar de finale te blokkeren voor de Engelse spits en zijn teamgenoten. De voormalige middenvelder is ervan overtuigd dat Oranje de kracht en het talent heeft om Engeland te verslaan en zelf de finale te bereiken.

Terwijl de spanning stijgt voor de cruciale halve finale, kijkt Van der Vaart met een mix van nostalgie en competitieve geest uit naar het duel tussen de twee voetbalgrootmachten. De voormalige Spurs-ster weet dat Kane een geduchte tegenstander zal zijn, maar is vastbesloten om samen met de Nederlandse fans te juichen voor een overwinning van Oranje. De strijd om een plek in de finale belooft een intense en onvergetelijke wedstrijd te worden tussen twee voetbaliconen die elkaar ooit op het veld hebben ontmoet.