×
Home Nieuws Livescore

Juventus verwelkomt Khephren Thuram als nieuwste aanwinst!

Juventus verwelkomt Khephren Thuram als nieuwste aanwinst!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 18:24 uur

Juventus heeft met trots de komst van Khephren Thuram aangekondigd als hun nieuwste aanwinst op het middenveld. De talentvolle speler maakt de overstap van OGC Nice naar Turijn en heeft daar zijn toekomst verzekerd door een contract te tekenen dat hem tot medio 2029 aan de club bindt.

De 20-jarige Thuram, zoon van de legendarische Franse verdediger Lilian Thuram, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft hij al indruk gemaakt in de Ligue 1 en Juventus ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun team.

De supporters van Juventus kunnen niet wachten om Thuram in actie te zien in het iconische zwart-witte shirt van de club. Met zijn dynamiek en creativiteit op het veld belooft hij een belangrijke rol te gaan spelen in de jacht van Juventus op nationale en internationale successen.

De officiële presentatie van Khephren Thuram bij Juventus heeft veel opwinding en optimisme teweeggebracht bij zowel de fans als de clubleiding. De verwachtingen zijn hooggespannen en de jonge middenvelder staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen en zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal.