×
Home Nieuws Livescore

Jordan Henderson gespot op Wimbledon als toeschouwer bij tenniswedstrijd.

Jordan Henderson gespot op Wimbledon als toeschouwer bij tenniswedstrijd.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 18:56 uur

Middenvelder Jordan Henderson van Ajax werd woensdag gespot op het prestigieuze Wimbledon-tennistoernooi. Ondanks zijn drukke schema bij de Amsterdamse club, waar hij zich de volgende ochtend om 08.30 uur alweer moest melden, nam Henderson de tijd om als toeschouwer aanwezig te zijn bij de spannende wedstrijd tussen Lorenzo Musetti en Taylor Fritz.

De aanwezigheid van de voetballer op het tennisveld zorgde voor opwinding onder de fans, die verrast waren om de bekende sportman te zien genieten van een andere sport dan voetbal. Henderson, die bekend staat om zijn toewijding en passie voor het spel, leek ontspannen en genoot zichtbaar van de actie op de baan.

Hoewel Henderson zelf niet op het veld stond, was zijn aanwezigheid op Wimbledon een welkome afwisseling voor de middenvelder. Het bijwonen van een internationaal sportevenement als Wimbledon toont aan dat Henderson niet alleen een toegewijde voetballer is, maar ook een liefhebber van diverse sporten en competities. Zijn aanwezigheid op het toernooi zal ongetwijfeld bijdragen aan de groeiende populariteit van sport in het algemeen.