×
Home Livescore

Donyell Malen start mogelijk als rechtsbuiten tegen Engeland

Donyell Malen start mogelijk als rechtsbuiten tegen Engeland
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 19:32 uur

In de aanloop naar de halve finale tegen Engeland heeft het Nederlands elftal een verrassende wijziging in de basisopstelling aangekondigd. Volgens Voetbal International zal Oranje niet met Steven Bergwijn, maar met Donyell Malen als rechtsbuiten starten. De verwachting is dat Malen om 21.00 uur aan de aftrap zal verschijnen, wat voor de nodige opschudding zorgt onder fans en analisten.

De keuze voor Malen als rechtsbuiten markeert een strategische zet van bondscoach Frank de Boer, die hiermee een nieuwe dynamiek aan het team wil toevoegen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Malen een belangrijke rol spelen in de aanval van Oranje en voor extra dreiging zorgen tegen de Engelse verdediging.

Hoewel Bergwijn een gewaardeerde kracht is binnen het team, lijkt De Boer te kiezen voor Malen vanwege zijn recente vorm en impact in eerdere wedstrijden. De beslissing om de opstelling te wijzigen op zo'n cruciaal moment in het toernooi laat zien dat Oranje vastberaden is om alles op alles te zetten om de finale te bereiken. De supporters kunnen zich dus opmaken voor een spannende en onvoorspelbare halve finale tussen Nederland en Engeland.