×
Home Livescore

Timon Wellenreuther blijft bij Feyenoord, Justin Bijlow vertrek?

Timon Wellenreuther blijft bij Feyenoord, Justin Bijlow vertrek?
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 20:16 uur

Jonge doelman Timon Wellenreuther heeft de gemoederen bij Feyenoord flink bezig gehouden met zijn overweging om de club te verlaten. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Duitser serieus nadacht over een vertrek, maar uiteindelijk overtuigd werd door een aanzienlijk verbeterd contract en de belofte van meer speeltijd in De Kuip. Deze ontwikkeling werpt echter ook een schaduw over de toekomst van zijn collega-keeper Justin Bijlow, wiens vertrek niet langer uitgesloten lijkt te zijn.

Wellenreuther, die in 2019 de overstap maakte naar Feyenoord, stond voor een lastige beslissing. De 25-jarige doelman wilde meer zekerheid over zijn positie in het team en leek daarom te overwegen om elders zijn geluk te beproeven. Echter, na constructieve gesprekken met de clubleiding en het ontvangen van een lucratiever contract, besloot hij toch te blijven en de concurrentiestrijd aan te gaan.

De keuze van Wellenreuther om te blijven heeft echter mogelijk gevolgen voor Bijlow, die momenteel als eerste doelman fungeert bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad suggereert dat de club nu rekening houdt met een vertrek van de talentvolle Bijlow, mocht zich een geschikte kans voordoen. De situatie rondom de keeperspositie bij Feyenoord blijft dus spannend en kan in de komende periode nog voor de nodige verschuivingen zorgen.