×
Home Livescore

SC Heerenveen haalt middenvelder Amara Condé binnen van FC Magdeburg.

SC Heerenveen haalt middenvelder Amara Condé binnen van FC Magdeburg.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 20:24 uur

SC Heerenveen heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van middenvelder Amara Condé. De 27-jarige speler zal de overstap maken van het Duitse FC Magdeburg, dat actief is in de 2. Bundesliga. Met deze transfer hoopt SC Heerenveen hun team te versterken en meer diepte toe te voegen aan het middenveld.

Condé, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en dynamische speelstijl, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van SC Heerenveen. De Friezen zijn verheugd met de komst van de middenvelder en kijken uit naar wat hij kan bijdragen aan het team in het komende seizoen.

De transfer van Condé markeert een belangrijke stap voor zowel de speler als de club. Voor SC Heerenveen betekent het de versterking van hun team met een ervaren en talentvolle speler, terwijl Condé de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. De supporters van SC Heerenveen kunnen niet wachten om Condé in actie te zien en zijn benieuwd naar de impact die hij zal hebben op het spel van de club.