×
Home Livescore

Van der Vaart juicht keuze Koeman voor Malen toe

Van der Vaart juicht keuze Koeman voor Malen toe
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 21:00 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft zijn vreugde geuit over de keuze van bondscoach Ronald Koeman om Donyell Malen op te stellen in de basiself van het Nederlands elftal. Van der Vaart, die bekend staat als fan van de jonge aanvaller, is van mening dat Malen de ideale speler is om tegen Engeland te spelen. De voormalige analist is enthousiast over de mogelijkheden die Malen kan bieden in het aankomende duel.

Van der Vaart, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, prijst de kwaliteiten van Malen en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in de wedstrijd tegen de Engelsen. De voormalige speler van onder andere Ajax en Real Madrid is onder de indruk van de snelheid, techniek en doelgerichtheid van Malen, en is ervan overtuigd dat hij van grote waarde kan zijn voor Oranje.

Met de beslissing van Koeman om Malen een basisplaats te geven, lijkt Van der Vaart vol vertrouwen te zijn in de kansen van het Nederlands elftal tegen Engeland. De voormalige middenvelder kijkt reikhalzend uit naar het duel en is ervan overtuigd dat Malen zijn kwaliteiten zal laten zien en een belangrijke bijdrage zal leveren aan het team. De fans van Oranje kunnen zich verheugen op een spannende wedstrijd waarin Malen mogelijk de show zal stelen.