×
Home Livescore

Van der Vaart en Van Hooijdonk motiveren Simons en Depay

Van der Vaart en Van Hooijdonk motiveren Simons en Depay
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 21:32 uur

Voormalige Nederlandse voetbalsterren Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk hebben zich uitgesproken over de prestaties van Xavi Simons en Memphis Depay en hebben hen aangemoedigd om een hoger niveau te halen in de aanstaande wedstrijd tegen Engeland. Beide aanvallers hebben tot nu toe nog niet hun beste vorm laten zien tijdens dit EK, maar met de halve finale in zicht zullen zij van cruciaal belang zijn voor het succes van het Nederlands elftal.

Van der Vaart en Van Hooijdonk, die zelf bekend stonden om hun doelpunten en creativiteit op het veld, weten als geen ander hoe belangrijk het is om op topniveau te presteren in beslissende wedstrijden. Zij hebben Xavi Simons en Memphis Depay aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen en te schitteren tegen de Engelse tegenstanders.

Naast het aanmoedigen van de aanvallers, heeft Rafael van der Vaart ook zijn analyse gegeven over de basisplek van Donyell Malen. De jonge spits heeft tot nu toe wisselende prestaties laten zien tijdens het toernooi en Van der Vaart benadrukt het belang van consistentie en effectiviteit in het spel van Malen. Hij gelooft dat Malen een cruciale rol kan spelen in het behalen van een overwinning tegen Engeland en hoopt dat de spits zijn kwaliteiten optimaal zal benutten in de halve finale.