×
Home Livescore

Hans Kraay: Engeland tenenkrommend, vreest halve finale Oranje

Hans Kraay: Engeland tenenkrommend, vreest halve finale Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 21:40 uur

Voormalig voetballer en huidige ESPN-analist Hans Kraay heeft zijn ongezouten mening gegeven over het spel van het Engelse nationale team tijdens het EK. Kraay noemde het spel van Engeland "tenenkrommend", maar waarschuwt tegelijkertijd dat Oranje op hun hoede moet zijn voor de ontmoeting in de halve finale. De Nederlandse voetballegende vreest dat Engeland op het juiste moment zal pieken en dat Oranje een zware dobber zal hebben in Dortmund.

Kraay, bekend om zijn scherpe analyses, is kritisch over de prestaties van The Three Lions tot nu toe op het EK. Hij benadrukt dat het spel van Engeland nog niet overtuigend genoeg is geweest en dat er ruimte is voor verbetering. Ondanks zijn kritiek is Kraay echter van mening dat Engeland een geduchte tegenstander zal zijn voor het Nederlands elftal in de halve finale.

Met de halve finale in zicht houdt Hans Kraay zijn hart vast voor de confrontatie tussen Engeland en Oranje. Hij waarschuwt dat het gevaarlijk is om Engeland te onderschatten en dat Nederland zich goed moet voorbereiden op een zware strijd. Kraay gelooft dat Engeland op het EK kan verrassen en dat Oranje op zijn hoede moet zijn voor de kwaliteiten van The Three Lions.