×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid blijft tekortschieten in bod op Benítez.

Atlético Madrid blijft tekortschieten in bod op Benítez.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 22:32 uur

Atlético Madrid blijft vastberaden in hun streven om Walter Benítez van PSV binnen te halen als nieuwe doelman voor het team. Na het resoluut van tafel vegen van hun eerste bod, overweegt de Spaanse club nu een tweede bod uit te brengen op de talentvolle keeper. Ondanks deze hernieuwde poging lijkt ook dit bod niet voldoende te zijn om PSV te overtuigen.

De onderhandelingen tussen Atlético Madrid en PSV over de transfer van Walter Benítez bevinden zich in een impasse. De Spaanse club is vastbesloten om de doelman aan te trekken, maar PSV staat stevig in hun schoenen en lijkt niet geneigd te zijn om toe te geven aan de eisen van Atlético Madrid. De vraag blijft of beide partijen tot een overeenkomst kunnen komen die voor alle partijen acceptabel is.

Walter Benítez zelf staat intussen in het middelpunt van de belangstelling, wetende dat twee topclubs strijden om zijn handtekening. De doelman zal zich moeten focussen op zijn spel en professioneel blijven, terwijl de transferperikelen om hem heen blijven hangen. Het is een uitdagende periode voor de talentvolle keeper, die ongetwijfeld hoopt op een spoedige en bevredigende oplossing voor zijn toekomst.