×
Home Nieuws Livescore

Branco van den Boomen mogelijk terug naar Ligue 1

Branco van den Boomen mogelijk terug naar Ligue 1
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 23:00 uur

Ajax heeft naar verluidt Branco van den Boomen aangeboden bij een Franse club, waarbij LOSC Lille als mogelijke bestemming wordt genoemd. De middenvelder zou de kans krijgen om terug te keren naar de Ligue 1, waar hij eerder al actief was. De Amsterdammers hebben het voorstel gedaan aan Lille, die momenteel bezig zijn met het overwegen van deze mogelijkheid.

Van den Boomen, die momenteel onder contract staat bij Ajax, zou de kans krijgen om zijn carrière voort te zetten in Frankrijk. De middenvelder heeft ervaring op het hoogste niveau en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor LOSC Lille. Het is nog niet bekend of de club daadwerkelijk interesse heeft in de speler, maar het feit dat het aanbod wordt overwogen, geeft aan dat er mogelijkheden zijn voor een transfer.

De 25-jarige Van den Boomen heeft in het verleden laten zien over kwaliteiten te beschikken die van waarde kunnen zijn voor een club als Lille. Ajax lijkt bereid te zijn om mee te werken aan een eventuele transfer van de middenvelder, die op zoek is naar meer speeltijd en uitdagingen. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Van den Boomen daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Franse competitie.