×
Home Livescore

Koeman: Geen schuld bij Oranje na uitschakeling tegen Engeland.

Koeman: Geen schuld bij Oranje na uitschakeling tegen Engeland.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 00:08 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Nederlands elftal tegen Engeland, heeft bondscoach Ronald Koeman laten weten dat hij zichzelf en zijn team niets te verwijten vindt. Ondanks de pijnlijke nederlaag, is Koeman van mening dat er niet meer in deze selectie zit dan wat er tot nu toe is gepresteerd. De coach benadrukt dat hij niemand persoonlijk wil aanvallen, maar dat hij realistisch is over de mogelijkheden van het team.

Koeman, die bekend staat om zijn directe en eerlijke benadering, is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Hij erkent dat de uitschakeling een harde klap is voor het Nederlandse voetbal, maar gelooft dat er lessen uit getrokken kunnen worden. De bondscoach benadrukt het belang van blijven werken en verbeteren, om zo sterker terug te komen in toekomstige wedstrijden.

Hoewel de teleurstelling nog vers is, kijkt Koeman ook vooruit naar de toekomst. Hij is vastbesloten om het beste uit zijn spelers te halen en te blijven streven naar succes. Met zijn vastberadenheid en toewijding hoopt Koeman het Nederlands elftal naar nieuwe hoogten te brengen en de fans trots te maken.