×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. verrast door laat Engels doelpunt

Hans Kraay jr. verrast door laat Engels doelpunt
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 00:16 uur

In een zinderende halve finale van het EK voetbal werd Hans Kraay junior verrast door het late doelpunt van Engeland. De ESPN-verslaggever, die de wedstrijd op de voet volgde, benadrukte dat Oranje na rust de overhand had. De spanning was om te snijden toen de Engelsen in de laatste minuten van de wedstrijd toesloegen, waardoor de Nederlandse ploeg met lege handen achterbleef.

Kraay junior, bekend om zijn scherpe analyses, wees erop dat Oranje gedurende de tweede helft steeds sterker werd. De Nederlandse spelers zetten alles op alles om de winst binnen te slepen, maar slaagden er uiteindelijk niet in om de Engelse verdediging te doorbreken. De teleurstelling was dan ook groot bij het Nederlandse team en hun supporters, die gehoopt hadden op een plek in de finale van het EK.

Desondanks prees Kraay junior de vechtlust en het doorzettingsvermogen van Oranje, die tot het laatste fluitsignaal bleven strijden. Hoewel de uitslag niet in het voordeel van Nederland was, liet de ploeg zien dat ze tot de absolute top behoren. Met het EK achter de rug zal Oranje zich nu moeten richten op de toekomst en zich voorbereiden op nieuwe uitdagingen in de internationale voetbalwereld.