×
Home Nieuws Livescore

Stefan de Vrij boos na verlies Oranje in EK.

Stefan de Vrij boos na verlies Oranje in EK.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 00:32 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Nederlands elftal in de halve finale van het EK, was Stefan de Vrij niet in de stemming om kritische vragen te beantwoorden. De ervaren verdediger zag hoe Ollie Watkins in de laatste minuten van de wedstrijd het winnende doelpunt maakte voor Engeland, waardoor Oranje met 1-2 werd verslagen.

De Vrij, die een belangrijke rol speelde in de verdediging van het Nederlandse team tijdens het toernooi, was duidelijk gefrustreerd door de nederlaag. Toen hem na afloop van de wedstrijd een kritische vraag werd gesteld over het verloop van de halve finale, reageerde de Vrij kortaf en gaf aan geen behoefte te hebben om daarover te praten.

De verdediger, die bekend staat om zijn sterke optredens en leiderschap op het veld, zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn geweest dat Oranje er niet in slaagde de finale van het EK te bereiken. Ondanks zijn persoonlijke prestaties tijdens het toernooi, kon De Vrij niet voorkomen dat Engeland aan het langste eind trok en zo een einde maakte aan de droom van Nederland om Europees kampioen te worden.