×
Home Livescore

Van Hooijdonk: Schouten absolute uitblinker Oranje ondanks uitschakeling.

Van Hooijdonk: Schouten absolute uitblinker Oranje ondanks uitschakeling.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 00:40 uur

Voormalig Oranje-spits Pierre van Hooijdonk heeft Jerdy Schouten bestempeld als dé uitblinker van het Nederlands elftal tijdens het EK. Ondanks de teleurstellende uitschakeling in de halve finale, prijst Van Hooijdonk de 27-jarige middenvelder voor zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Schouten wist met zijn controle en spelverdeling indruk te maken en liet zien van onschatbare waarde te zijn voor het team.

Van Hooijdonk, die zelf bekend stond om zijn doelpunten, benadrukt het belang van een speler zoals Schouten in het elftal. De voormalige spits is onder de indruk van de volwassenheid en het tactisch inzicht van de middenvelder, die ondanks zijn relatief jonge leeftijd een cruciale rol wist te vervullen in het Oranje-team.

Hoewel het EK voor Nederland eindigde in teleurstelling, blijft de lof voor Schouten onverminderd groot. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat de middenvelder een veelbelovende toekomst tegemoet gaat en dat zijn optreden tijdens het toernooi slechts het begin is van een succesvolle carrière in het internationale voetbal.